Band of the Blackhand Forum Index

Band of the Blackhand
World of warcraft Guild forum
 

Band of the blackhand

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister   ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


adidas yeezy boost 350 v2 beluga

 
Post new topic   Reply to topic    Band of the Blackhand Forum Index -> PvP
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lpihsfdaaqsd
Peon


Joined: 17 Dec 2017
Posts: 3

PostPosted: Sun Dec 17, 2017 2:28 am    Post subject: adidas yeezy boost 350 v2 beluga Reply with quoteAdidas yeezy boost 350 v2 cream white har en övre bestående av vit och svart Primeknit med en subtil kontrasterande vit vit rand, speglad "SPLY-350" detalj, distinkt mittstygn och hälflik. Tränaren är klar med ett genomskinligt gummiyttersula och TPU sidoväggar som ger en slående effekt samtidigt som den ger överlägsen dragkraft. YEEZY BOOST 350 V2 mellansula använder adidas innovativa BOOST-teknik som erbjuder en hållbar, stötsäker och reagerande sula.

Den här modellen av Yeezys kommer nu att släppas i en Grey / Gum-färgväg nu med en ljusbrun färg i hela duken av sko- och tandköttsytan som också lyser i mörkret. Den innehåller några kända funktioner i det förflutna Yeezy 750-utgåvan: blixtlås längs fotleden för enklare tillgänglighet och unikt utseende. adidas yeezy boost 750 glow in the dark har ett genomskinligt gummiutvändigt yttersula som också har en glöd-i-mörk kapacitet. Andra detaljer om detta par inkluderar en dold dragkedja och en stödjande framfodrem.

På den vuxna skogen skapar ett halvtransparent gummiyttersula och TPU sidoväggar en slående effekt, samtidigt som adidas yeezy boost 350 v2 beluga-mellansolen utnyttjar adidas innovativa BOOST-teknik för att skapa en hållbar, stötsäker och reagerande såll. Nästa kapitlet i adidas YEEZY Boost 350 börjar i veckan med introduktionen av sneakersna V2-utgåvan. Den reviderade designen har en längre häl, som saknar en flik. Den mest slående designfunktionen är den rand som passerar den övre, läsningen SPLY-350. För sneakers debutfall har den monterats i gråtoner med randen i ljus orange.

Med den unika adidas yeezy boost 350 moonrock-designen med varumärkesegenskaper ombord, presenterar denna modellens färgväg ett annat bra exempel på att kombinera färgerna (svart och rött) för att skapa en iögonfallande kontrast. Många beskriver den här kombinationen som en av de mest tilltalande färgväggen, både cool och edgy, mystisk och intensiv samtidigt.

http://www.themskyshoes.com/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Band of the Blackhand Forum Index -> PvP All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (ex-MOONCLAW) (v2.03) - http://www.wowcr.net , World of Warcraft styles
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity